såhär glad är jag idag

sista saken som stod på schemat i skolan idag var att ha utvärderingssamtal med våra lärare. jag var bland de första ut att prata och det var läskigt men nyttigt. nu vet jag lite mer vad jag ska jobba extra på och jag fick veta vad som är mina styrkor.

nu sitter jag på tåget påväg mot halmstad & har efter en lång längtan äntligen höstlov!!!! blir att fixa massa inför flytten, packa osv & sen imorgon förmiddag åker flyttlasset till göteborg.

juste om jag inte nämnt det så har alltså jag, vanessa & frida fått en 3a i haga där vi ska bo i 1 års tid. haga är ett perfekt område, med gångavstånd nära till allt samtidigt som det blir lite avskilt då det är hyffsat lugnt i det området. det kommer vara helt perfekt för oss! jag har ju bott i haga i 8veckor då emelie också bor där, så jag känner mig redan som hemma i det området. mer om lägenheten och allt imorgon i guess. nu ska jag hem och krama ihjäl min fina, saknade familj. pusss

Kommentarer
- Rebecca

Åh, Haga är ju hur mysigt och bra som helst :D
Jag kommer nog satsa på att få lägenhet i Johanneberg igen när jag kommer tillbaka för det var så smidigt nära skolan mm för mig.
Blir så glad varje gång jag tänker på att vi båda är i Göteborg nästa år ;-* <3

Svar: jaaa det är grymt bra läge!!😃 ja det låter ju nice! haha åh va söt du är! ja det kommer bli mysigt☺️😘
Klara Petersson

2015-10-23 @ 20:33:57
URL: http://rebeccaevasofieberg.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback