måndagslyx

imorse hade jag tid hos teamolmed vid sjukhuset för att skaffa inlägg, det gick bra och om några veckor ska jag tillbaka för att hämta ut dem. sen åkte jag hem och storstädade mitt rum i ca 3h då det var kaos efter att jag flyttat i princip hela mitt liv upp till göteborg. sedan hann jag med lite lunch innan jag tog bilen in till stan igen för att få fotvårdsbehandling på en salong vid norrekattspark.

efter det träffade jag julia en snabbis innan jag skulle på sista behandlingen idag vilket var ögonbrynsplockning på salong 52. det jobbar en tjej där som heter julia karlsson som jag vetat om länge att hon är duktig och idag fick jag äntligen en tid hos henne. hon var supertrevlig och jag gick därifrån med supersnygga ögonbryn och ett leende på läpparna. önskar man kunde ha en egen stylist som alltid fixade en, hade ju varit grymt skönt att slippa göra det själv. så vill ni ha snygga bryn och bli lite ompysslade så gå dit. vet ni inte vem hon är så kolla hennes instagramkonto "browsandbeautybyjk" eller kolla hennes facebooksida. ni kommer inte bli besvikna! på sista bilden ser ni hur mina bryn såg ut efter att hon plockat och fyllt i dem.

ikväll följde jag med mami på ett aerobicspass som hon går på varje måndag, idag hade dem en vikarie men det gick bra för dem ändå. trots att stegen inte är min stil och jag absolut inte tränar på det sättet/typ aldrig har gått på sånna pass så var det kul för jag fick känna mig lite grym, haha. ska förmodligen följa med på onsdag också men då är det ett annat pass "latino dance" typ, blir spännande att se hur det är. nu blir det paradise sen sova, PUSSSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback