sammanfattning av veckan

måndag & tisdag var jag som sagt hemma. i onsdags gick jag till skolan och det gick väl bra men var lite försiktig eftersom att jag fortfarande kände mig aningen hängig. på kvällen hängde jag med en killkompis, kollade ted 2. sjuk film men den var rolig!

igår (torsdags) hade vi balett, jazz & fys. förutom att jag bokstavligen fuckade upp min vänstra höft på baletten så var det en hyffsat bra dansdag. fick därför göra allt dubbelt med högerben eftersom jag inte fick/kunde lyfta vänsterbenet. hoppas innerligen att det går över när jag får vila i helgen för annars sitter jag i en jobbig position.. (vi har ett projekt som ska visas upp om några veckor). igårkväll skypeade jag med lisa efter att inte ha pratat på flera månader. asså som vi skratta!! hon är så underbar den tjejen, big love to her!

idag är det fredag och jag har modernt nu på morgonen, sen håla fram tills 13.15, så då ska jag öva lite på en jazzkoreografi med agnes & sen kolla när agnes är med på m3's stepplektion.

ikväll blir det jobb och vid ett inatt åker jag med emelie hem till halmstad. har typ inte haft sånhär hemlängtan på länge (förutom när vi skulle gå på höstlov då). längtar efter min mami & sonic!!!! ha en fin fredag, pussss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback