plötsligt händer det!

det som jag bara kunde drömt om har hänt!!!! i måndags fick jag ett mejl från balettakademien att jag erbjuds en plats på deras 3åriga danslinje och SJÄLVKLART ville jag ha min plats! så jag svarade direkt tillbaka att jag tackade JA.
 
jag är fortfarande i chock, för jag har gått hela sommaren och vetat att jag inte skulle gå någon utbildning. har inte haft tanken på att det ens skulle vara möjligt att komma in som reserv. men helt plötsligt kom mejlet som jag bara kunnat drömma om, att det fanns en plats som var min om jag ville ha den. helt sjukt är det!! på bara 2 dagar har mitt liv ändrats helt, jag ska alltså få dansa på en proffessionell skola i 3år och göra det jag älskar mest. livet är bra häftigt ibland alltså! tackar alla änglar i himlen för att ni gjorde så att min dröm blev verklighet.

jag börjar studera på balettakademien nu måndag den 17 augusti och eftersom det här kom väldigt hastigt har jag inget boende än men har emelie jag kan bo hos någon/några veckor och hos min kusin någon vecka. hoppas på att jag omgående får tag på lägenhet eller rum någonstans. nu börjar snart mitt nya liv, är sååå lycklig & taggad på det här!!!!! "anything is possible if you just believe".

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback