hejdå halmstad & hej åsa!

tjaaa! som många av er kanske redan sett på bland annat facebook & min instagram så har jag flyttat. jag fick nyckeln i torsdags och flyttade in igår (fredags). från skolstarten tills nu så har jag pendlat från halmstad till åsa och det gick väl bra men jag tröttnade av olika anledningar. så nu har jag flyttat för att det underlättar och känns bättre. anledningarna är:
– orkar inte gå upp 05.00 varje morgon i ett år
 – orkar inte pendla eftersom att 3,5h går åt till att ta sig till och från skolan, varje dag
– man kommer hem tidigast 19.00 på kvällen och då är man astrött så då äter man & sen sover (ingen rolig fritid)
 måste alltid förberedda skolväska & frukost (tråkiiigt, haha)

att bo på skolan innebär:
♦ går upp 07.30
♦ får frukost, frukt, lunch, fika & kvällsmat serverat
♦ ingen pendling
♦ man kan gå ner till sitt rum direkt när man slutat (16.30) och göra vad man vill, hänga med de andra i klassen som bor på internatet, kolla film, baka eller hitta på något annat roligt = ens fritid blir roligare & jag tror även att hela året blir roligare om man bor där. annars missar man mycket!
♦ de gångerna jag har hemlängtan så kan jag bara ta tåget hem

jag känner att det var ett bra val av mig att flytta, både på grund av alla anledningar + att jag behöver ta det ansvaret och mogna ytterligare lite till och då är det ju perfekt med flytt. jag kommer inte bo själv utan jag delar rum med en i min klass som heter jonna. det känns grymt kul eftersom att jag & hon passar otroligt bra ihop och har väldigt kul. hon är en super snäll & rolig tjej så det ska bli kuuul!! bor hemma denna helgen men på måndag ska jag sova där för första gången, spännande!
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback