snabb uppdatering - blev lång xd

blir lack på vissa människor som inte har något liv, herregud..
dålig uppdatering idag jag vet, haft en förjävlig morgon och sen så har jag inte varit hemma så har inte haft tillgång till någon dator. vaknade 20 minuter innan jag skulle dra till tandläkaren så tänkte duscha, hoppar in och börjar schamponera håret och när jag sätter igång vattnet så är det en väldigt svag stråle som kommer, det plingar på dörren så stänger av vattnet och slänger på mig en handduk och öppnar dörren där det inte står någon kvar. så jag går in i badrummet och tänker att vattnet i kranen i handfatet kanske är bättre, nej det var det inte dålig stråle där med och hinner tänka att jag hinner aldrig (10 minuter kvar) och då så slänger jag på mig mössan och tänker att jag måste borsta tänderna iallafall innan jag går, när jag då sätter på vattnet så kommer det inget vatten!? :O så fick ta tuggumi och sen dra till tandläkaren, berättar sen hela historian för han varför jag inte borstat mina tänder osv.. sen drog jag hem till challe och duschade där, var där under eftermiddagen, stack sedan hem vid 5 tiden och gjorde mig iordning.
sen så åt vi på "olivers sportbar" och sen körde mami mig hem till olivia, så gick vi hem till frida på förfest. sen tog vi bussen till vallås och drog på fest här. det var la chill, inte så jätte kul men kul att man fick träffa alla sina gamla kompisar igen!
nu ska jag sova, ska upp vid halv 10 för att städa och plugga och lite sånt. sen in till stan vid elva tiden, träffa becca vid tolv och sen lite senare på eftermiddagen ska jag hem till en kompis.. mer om det imorgon när jag kommer hem ;)
PUSS


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback