27 april


skola - träning - duschen - datan - sova.
godnatt bloggen!
<3

skajp med andreas :D

efter skolan så pluggade jag och lollo äckel no. fast med olika roliga pauser! både dans, sång & guitar hero :D fetta asum oja :) dock lite kul när fille såg mig springa emot lollo och "hoppa" upp på henne xD fett epic men jävligt kul. jag kan no provet iaf, känns super gött :)
nu ska jag vara lite social mot andreas sen sooooooooooooova (h)!
puss <3

varför alltid trött?

hur kommer det sig att jag alltid är trött när jag ska blogga? -.-
de senaste dagarna har vatt fett bra & roliga :D har varit med natha, sandra, emil och dennis varje dag :) för sköna vänner ändå :) trivs super bra på vallås! sitter inne på lisebergs teatern nu är i göteborg, och alla skådespelare äter förutom jag. jag orkar inte gå dit, snacka om att vara trött då? egentligen borde jag plugga matte och so, men det orkar jag inte. wihoo blir att plugga sönder på måndag (y) bra klara, bra! ikväll så ska pappa och dem ha avslutningsfest och sen 3-kamp så jag ska få vara med! :D fett kul hoppas jag det blir :) längtar faktiskt hem :o tog tåget hit imorse vid 11.02 :) resan gick super, jag kollade desperate housewifes avsnitt & lyssnade på musik. fortfarande inget internet hos mami, men om 1,5 vecka förhoppningsvis!
puss<3

videoinlägg

något fel med youtube, går inte att få in mitt videoinlägg här :s
http://www.youtube.com/watch?v=1D3CodcT_Rk

dock vare några dagar sen..

inte okej!

jag har ju flyttat, så har inte haft nått internet alls.. ohyes it really sucks!
men nu så kan jag skriva lite kort fattat om de senaste dagarna :)
i lördags så var jag med ida hela dagen & vi fixade oss i fyra timmar till royal (a), sen stack hon på påskmiddag & jag på grilning. sen vid tio i 9 tiden på kvällen så hämtade hon och hennes papi upp mig på östersskans och sen körde han oss te club royal som var på galejan. vi var där hela kvällen & hade sjuuuuukt kul! ångrar verkligen inte att vi köpte biljetter av linus :) blev en väldigt mysig kväll.. hihi
idag fyllde min mami & min kusin truls år. 44 blev mami & 3 blev truls :) mysigt med kalas faktiskt!
sen vid 18.35 tiden så tog jag bussen till viktoriagatan och hoppade av där & gick sedan till centralen och satt mig på perrongen för att vänta på patti som skulle komma med göteborgs tåget :D när hon kom fram så blev jag glad att se henne :) nu så har vi turats om med att sitta vid datan & dricka cooola (h) we just loove it!
nu ligger hon med sin ansiktsmask och mobil i handen & jag ska bara blogga klart sen ska jag också smeta på mig lite ansiktsmask ;) ska ju träffa ****** & hans kompis imorgon med patricia. så måste ju vara lite fin :D
men jag bloggar mer så fort jag fått internet.
wish me good luck about tomorrow ;)
pösssN!
<3