kortfattat :)


ett kort inlägg innan jag ska byta om till pyjamas & borsta tänderna!
idag så var jag och fixade naglarna klockan 09.00-13.00 :)
sen så stack jag och kayleigh mötte lydia och gick till Hello för att käka.
sen gick vi tre runt på stan ett tag och hade kul, träffade patti & philip.
sen så gick vi in på Vila så hittade jag dessa älsklings tightsen så jag köpte dem (a)
ska nog ha dem på booond :D!
jag och lydia gick sedan till biblan och la oss i deras myshörn :), sen spelade vi fifa & jag vann :D
sen körde hennes mami hem mejj och jag har typ suttit vid datan hela kvällen, gick ner och var lite social mot mami förut :) esh nu orkar jag inte skriva mer!
ska sätta igång någon film, blir antagligen camp rock (a).
pusssss <3

25 oktober, 2009.releeeease me - agnes!
sitter och diggar till den låten för fullt just nu, spotify är bara för bääst :), håller på att lägga in bilder från när jag och patti tog vänskaps bilder yesterday. dem blev super bra, tills systemkameran dog :( så då tog vi bilder med min "jätte" bra webcam..
gårdagen började med att jag vaknade vid 11.30 så skulle jag passa sonic (min hund) hela dagen, så jag hoppade in i duschen för jag väntade på att patricia skulle komma. sen så åt jag tacos till frukost, patricia kom vid 1 tiden trorja det var. så gick vi ut med sonic & när vi kom in så gick vi upp på mitt rum och kollade på twilight ;* herreguud va bra den är :D! kärlek till den filmen asså (L) sen så fixade vi oss & tog massa bilder, sen beställde vi pizza vid kvart i nio tiden tog moppen upp till pizzerian och sen körde hem och åt. vid halv tio så tog patti bussen hem och jag gick med sonic upp till wennerholm, var dör och kollade film med emma & challe :) myyys! sen gick jag och mamma hem vid halv tolv, jag gick och la mejj i sängen och somnade direkt (a)
idag så ska jag & papi sticka och ta ett nytt enskillt fotto på mejj, för på de nya mopedkörkorten så måste man ha fotto, och jag har inga fina här hemma så det blir att ta ett nytt som jag förhoppningsvis blir nöjd med ;)
sen lite senare i eftermiddag så ska jag ta bussen till stan för att möta kåji baby, så ska vi hyra film & köpa godis och ben&jerrys såklart :D! sen ska vi hem till mig, ingen aning vad vi ska hitta på. men något kul iaf :) ikv så ska hon nana i samma säng som mejj (aa'

detta får räcka så läänge, pusss ;*

blir en stor uppdatering!

på tisdagen så var det badhuset med klassen och simma. sen pluggade jag på so provet som jag skulle ha på onsdagen, så det blev ingen träning :( onsdagen hade jag provet, och det kändes bra :) sen på torsdagen så hade vi vanlig tråkig dag i skolan, sen stack jag hem till familjen wennerholm och skulle plugga inför no provet som jag skulle ha på fredag. meh så hittade jag inte svaret på den VG/MVG frågan så jag orkade inte plugga (a) sen stack jag & mami hem, så renskrev jag min svenska uppgift & fixade oite med min bokrecension. sen tog jag moppen till lollo som var snäll och hjälpte mejj med no provet :)! sen idag har jag skrivit provet på mattelektionen, sen var min matte lärare så snäll och frågade om jag ville ha kaffe eller varm choklad, så jag valde kaffe =D spanska lektion vare efter matten, det var chill! jag och valle jobbade duktigt :) sen svenskan & draman var super chill :O på svenskan så läste jag bok & på draman så kollade vi på "Bert", haha så bääst! :D sen slutade jag och stack hem väntade på mami och så när hon kom så stack vi till movement och beställde ny tid till att fixa inlägg till mejj. 3dje november here i cooome ;) sen släppte mami av mejj på viktoriagatan så kom patti ut så gick hon & jag till stan. gick runt och hade myysigt. sen hem te henne och tog det lungt :] vi har bara kollat på idol & sen tog jag bussen hem, så nu sitter jag här i soffan ska snart gå upp på mitt rum och sätta på någon bra film och sen nana (a)
hoppas alla haft en bra vecka :)!
ha ett gött höstlov så ska jag försöka uppdatera lite då & då.
pussss <3

provresultat efter blodprov..

papi ringde idag och sa att han pratat med doktorn som sagt att blodproven visar ingen allergi, eller överkänslig reaktion. helvete! jag vill ju veta varför jag får sånna f*cking utslag och varför det kliar i hårbotten :(.. men det är ju positivt att min salva hjälpt iaf :) men doktorn sa att han skulle ringa tillbaka på fredag mellan 13.00-13.30.
idag så har jag varit i skolan, mötte han i skolan och såg han flera gånger sjukt fin är han! ;$
nämner inte hans namn för vet ju inte vilka som läser ;) haha! sen så slutade jag 13.50, så cyklade hem och chillade en timma tog bussen till sture för att gå till min sångpedagog :) sen så ringde mami efteråt och berättade att jag skulle gå till maxi, så det gjorde jag mötte henne där & gick in och handlade med henne :D.

när jag står och packar ner varorna så kollar jag upp, så står han och sina 2 kompisar några kassor ifrån mej och när jag inser att det är han så får jag panik & slutar packa. jag tar upp mobilen och låtsas smsa, haha xD!
sen så går jag i förväg ut för att inte visa att jag går med mami så när jag kommer ut så sitter dem på bänken, och jag känner att han kan se mejj vilken sekund som helst, så jag börjar gå sakta mot bilen..
sen har jag inte gjort så mkt, har käkat & suttit vid datan (a)

dt får bli en cambild, för att jag vt att mina läsare gillart :)<3
pusssss!

kortfattat inlägg om dagen :)

ojj!
inte bloggat på 1 vecka och 1 dag, så nu var det dags :)
måste bli bättre på att uppdatera. idag så var det skola, matteprov blööh :( tror det gick bra, kändes hyfsat iaf :) sen vid 13.50 så var det badhuset som gällde, simma längder & livräddning. det gick bra om något, lite fail att min bikini "öppnade" sig så jag var tvungen att byta överdel ;) sen så efter badhuset så stack jag hem, fixade skorpor & taco chips att käka, hade liksom inte ätit på hela dagen :/ sen så tog jag det lugnt i 2,5 timme sen bytte jag om och så kom emelies pappa och hämtade mejj :D
såklart var emelie & kayleigh i bilen också, tränade till 20.00. sen hem duschade av kroppen, gjorde något att käka & har nu kollat på "Desperate Housewifes" och ska käka mini pizza nu sen gå och lägga mejj. fett trött ;o
slänger in en gammal bild på mejj från den 25 maj,
men tycker den är hyffsat fin faktiskt (a)
puss!


datasalen

ska ha engelska lektion i datasalen nu :)
kommer få ngn uppgift om att skriva om Anne Frank.. gud va kul! not :(
är i samma grupp som jasse, erika och elin :)
önska mejj lycka till!
puss :*

ojj, jag glömde ju att berätta att lollo bäästis fyller år idag! :D
ääntligen blir hon 15, BYXMYNDIG & får köra sin moppe så fort hon fått sitt körkort :D
gryyymt naijs (y)
så otroligt grattis till henne :)<3
och bara för att hon och jag tycker om alex i "All time low" så blire en bild på honom =D