ojj! ..

någon är dålig på att uppdatera på sin blogg (a)
orkar inte göra värsta feta uppdateringen, men mami är hemma från sydafrika :)
jag fick löshår av henne, fett fint! så ska färga mitt mörkbrunt & sen fixa med löshåret så det kommer bli super duper fint & bra :D<3 snart ska jag te stan & köpa skor oxå (a, sen ikv blire jobba från 18.00 till 19.30 peengar (h) & sen kanske 035? fårse!
puss, finns på mobilen :))
<3

06/11

klara är trött & känner inte för att göra någon jätte stor uppdatering.
men bond, fett kul hade jag & lydia. dansade fett mkt x) sen i  gbg på torsdagen med lydia & elin hade jag jätte kul, har fan inte skrattat så mkt på lääänge (a) ni är för härliga tjejjer! sen på fredagen så var jag i stan under dagen, sen så skulle jag hem te lollo, för att vara med henne och kayleigh :) vi skulle ha halloween mys, så först var vi ute och gick en runda, till kyrkogården osv. sen tyyyp hem te lollo och spelade spel sen så såg vi på "Scar", skräck film, fett lääskig ;o jag och kåji kollade, medans lollo sov x) haha! sen väckte vi lollo när filmen var slut så kollade vi på en komedi film, typ jätte snuskig men rolig ;D sen så somnade vi efter filmen, så gjorde jag inget spc den dagen :) denna veckan har gått fort, fett skönt! nu äre redan helg & det är fredagsmyys (a)
antingen ska jag på någon musikal med papi, eller så blire film hos lollo :)<3 jag och lollo har kommit varandra närmre, är oftare & har fett kul tsm :D längtar tills hon klarat moppe provet, då kan jag och hon köra tillsammans :*<3 tråkigt att bara gå och väntaaaaa :(

nehe nu orkar jag inte skriva mer, det får bli en bild på mig :)
pussss